Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dragon ball victory -potrzebny elfbot pod klienta dbv

Teheran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim poście chciałbym poprosić o jakiegoś skutecznego i dzialającego elfbota pod klient Dragon ball victory .

A jeśli nie gotowaca to może jakieś wskazówki co do tego . Sorki,że podałem tak mało informacji co do mojej prośby.

Z góry dzięki,kto pomoże dostanie plusa ; )

Opublikowano

Jeśli dbv jest na kliencie 8.54 lub innym to wystarczy ze wrzucisz pliki z tibii do folderu razem z dbv i odpalisz bota (Robilem tak na Bleach History)

Opublikowano

Próbowałem wszystkiego co tam było i nic a także tego drugiego sposobu Na trial reset 3 pliczki nie chcą sie usunąc pisze przy nich error.A może ma ktoś jakiegoś cracka pod dbv?

Dostałem od kumpla wersje która działa na dbv,ale po 3 dniach pisze,że sie trial skończył i nie dziala wiec potrzebuje tylko cracka

Dbv jest bodajże pod weersje 8.41 lub 8.42

Opublikowano

Wejdz pierw w DBV i kliknij info i masz tibie ;P Następnie sciągnij Elfa (scracowanego oczywiscie) i wzuć do folderu z DBV :) Będziesz miał problem jeżeli bedzie pisać DBv 1.0 ;P

Opublikowano

Proszę o szybko odpowiedz gdyż cieżko mi sie expi bez botqa xD do 200 da sie rade,ale 200 + cieżka sprawa

Ja mam tu jakiegoś elfa który działał pod dbv,ale jest to wersja testowa i potrzebuje cracka a jesli nie to prosze o link do scrackowanego elfa

Mam tu Cracki do 8.54(8.6) Ale na necie nie moge znaleźć darmowego srackowanego bota do dbv,lub cracka

Krótko mówiąc mam elfbota pod dbv,ale sie trial skończył i poszukuję cracka lub czegoś co usunie trial

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nikt nie dał rady mi pomóc, a może teraz znajdzie się jakaś osoba,która rozwiąże mój problem.

Nikt nie dał rady mi pomóc, a może teraz znajdzie się jakaś osoba,która rozwiąże mój problem.

/odkop

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobrze wiec ja sie dolacze jezeli dbv jest pod wersje 2.0 potrafi ktos mi powiedziec na jakiej tibi to chodiz ?

SWIAT 1

DBV VICTORY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...